Filippas Prinsesse Drøm på Hvidkilde Gods

Vores blog

Filippas Prinsesse Drøm på Hvidkilde Gods

,
I Prinsesser Fyn 2017
,

Når man har en lille pige, hvor hendes hverdag består af medicin, sygehus, indlæggelser mm., hvor overskuet til dans og leg forsvinder i takt med, at sygdommen tager mere og mere over, og barndommen langsom glider er væk, var det en sand velsignelse, at have en dag på Hvidkilde Gods – en dag hvor sygdommen kom i baggrunden og glæden ved kjoler, dans og sminke blev taget frem.

Glæden ved at blive udvalgt til denne specielle dag, var stor da Filippa fik nyheden – endnu større var forventningens glæde over, hvad der skulle ske. Forventningerne var store, men de var intet i forhold til, hvad der rent faktisk skete på selve dagen.

Omgivelserne var skabt på bedste vis. Vi ankom til det smukke slot og blev taget imod af Marion og hendes mand – allerede her startede prinsessedrømmen, hvor Filippa blev modtaget med blomster. Vi blev fulgt igennem det store slot og så de smukke omgivelser og blev ledt ind i salen, hvor der var dækket smukt op i sand prinsessestil. Bordene var dækket med lyserødt, og der var slik og kager i alle udformninger. Filippa blev mødt af hendes hofdame, fotograf samt stylist – alt var klar.

Hun blev ledt ind i et rum, hvor der var kjoler – mange kjoler, diadem og makeup. Hun kunne frit vælge mellem kjolerne og blev herefter stylet og fotograferet som en sand prinsesse. Det var så rørende, at se hvordan Filippa blomstrede og nød dagen. Hendes drøm om at være prinsesse, var gået i opfyldelse, og jeg tror Filippa for første gang i lang tid glemte alt om hendes sygdom.

Denne dag og denne oplevelse var noget vi aldrig selv kunne have givet Filippa. Marion, hendes mand og hele teamet, skal have en kæmpe tak for at skabe den mest fantastiske dag – både for Filippa, men også for os som forældre – en dag, som Filippa så smukt sagde på vej hjem i bilen ”Det er en dag, jeg aldrig vil glemme” og det vil vi andre heller ikke.

Af hjerte tak.

Mange knus Filippa, Henrik og Anna

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X