Julebesøg på Rigshospitalet d. 6 december 2018

Vores blog

Julebesøg på Rigshospitalet d. 6 december 2018

,
I Bestyrelsen
,

Torsdag d. 6 december besøgte et hold af frivillige afd. 5054 & 4053 på Rigshospitalet. Missionen var at være med til at bringe lidt glæde, smil og øget selvværd ind i dagen på vores helt egen måde. En donation af hovedpynt fra Gadegaard Design var udgangspunktet for arrangementet, dog også en lancering af vores drenge version “Min indre kriger”

Vores besøg tog som altid udgangspunkt i at få taget en masse smukke og anderledes billeder af børnene. Når man er syg i gennem længere tid, bliver man uanset alder, meget bevist om, at man er anderledes. Derfor er vores mission at vise børnene, at de er smukke og beundringsværdige, selvom de er syge. Til at hjælpe mig med det, havde jeg 3 skønne fotografer med i teamet: Malene Mittag, Laura Nadine & Brian Lichtenstein.

Rikke Monefeldt Jeberg & Leyla Tosunoglu Plesner var med som makeup artister og Lise og Adeline var med fra  Toftild – Hår for livet. 

Et stærkt hold af frivillige til at holde baggrunde, løbe ærinder m.m. bestod af Mette, Katja og Carina. Som ambassadør for Min prinsesse drøm var Sarah med sammen med hendes mor Susan.

Vi blev mødt at pædagog Laila, som viste os ind i afd. 5054’s store dejlige køkken. Her skulle vi have base med et hold af fotografer og MUA, samt have et hold rundt på stuerne. På den måde kunne vi komme helt ud til alle dem, som ikke havde kræfter eller lyst til at blive fotograferet i køkkenet. Allerede inden vi fik pakket ud, sad den sødeste lille dreng og ventede på at blive den første kriger.

Til at promovere Min indre kriger havde vi allieret os med bokser Patrick Reinhard Nielsen

Patrick kom belæsset med boksehandsker til de seje drenge sponsoreret af Boduexperten og var klar til at leg. Og leget blev der i stor stil.. Ofte to mod en blev Patrick overfaldet af to drenge med boksehandsker, og formiddagens daglige motion blev erstattet af leg på afdelingen. Mange af drengene blomstrede også op, når de under fotograferingen fik lov til at give Patrick smæk 😉 En kæmpe stor tak skal lyde til Patrick for hans fantastiske måde at være på. Afd. 5054 var så heldige at få en kæmpe boksehandske fra Patrick, som minde om dagen.

Efter frokost gik turen videre til afd. 4053 for fotograferings teamet, dog var besøget ikke helt slut for afd. 5054. De fik nemlig fornøjelsen af at møde Popsi og Krelle, som spiller skønne og velkendte børnesange. Popsi og Krelle blev mødt af et kæmpe smil fra en lille dreng, som sad og ventede på dem, og inden “showet” officielt var gået i gang, begyndte Popsi og Krelle helt impulsivt at spille for den forventningsfulde dreng. Inden længe var siddepladserne fyldt op med syngende og klappende børn, som sang med på sangene det bedste de havde lært.

Popsi sad på gulvet og sang. Og midt under en sang sneg en lille dreng sig ind til Popsi, lagde hovedet på hendes bryst og nød sangen, nærværet og omsorgen. Så utrolig rørende at se hvordan Popsi og Krelle kunne trænge igennem til alle børnene, og hvor meget glæde de skabte med deres musik. En kæmpe tak skal også lyde til dette fantastiske musikalske team. I overgik vores forventninger med et højdespring 🙂 Hvis du vil se mere til duoen og synge med på deres sange, kan du se mere på deres youtube kanal.

Kl. 14.30 sluttede vi dagen af med at uddele gaver til børnene på både afd. 5054 og 4053 fra følgende sponsorer: Cykelpartner.dkGlo Skin BeautyFightersportJack & Jones – Rødovre

Alt i alt en super skøn dag til stor glæde hos både frivillige og deltagere.. Du kan se lidt videoer på vores helt egen youtube kanal her

Mange knus

Marion

P.S Se lige et billede Brian tog af os tøser 😉

Gad vide hvad vi tænker..??

 

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X