Katjas prinsesse dag på Gisselfeld slot

Vores blog

Katjas prinsesse dag på Gisselfeld slot

,
I Prinsesser Sjælland 2017
,

Kære Marion

Vi vil gerne sige TUSIND TAK for en helt uforglemmelig dag. Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente, men hele dagen vare bare fyldt af superlativer og overgik alt, hvad vi havde forestillet os.Du og dit team – og ikke mindst de ansatte på Gisselfeld slot – har bare gjort dagen til en helt unik en af slagsen for os. Jeg kan love dig for, at vi glemte alt om sygdom og bekymringer, men derimod lod vi os forkæle med spændende anekdoter fra slottet og dens historie og fik en helt eksklusiv rundvisning. Det var så spændende og balsam for sjælen, at være en hel dag i dette fantastiske slot i strålende solskin omgivet af de sødeste mennesker.

Børnene var jo lidt generet i starten – skal vi sige de første 5 min.. Men efter de havde set kjolerne og var blevet bortført til omklædnings-/make-up værelse, så vi dem jo ikke mere. De havde jo fået hofdamer på, så vi forældre var jo helt arbejdsløse den dag!

Da vi tog hjem fra Gisselfeld slot og kørte igennem porten i vores egen bil uden chauffør, mod vores “lille” hus på vestsjælland – uden hofdamer eller tjenestefolk, var det lige som at vågne af en rigtig dejlig drøm og inden virkeligheden overtog helt igen, sagde Katja og Celine næsten samtidig: ”Det har været den bedste dag i vores liv”, og 2 sekunder senere sov de begge to.

 

Kære Marion og team: I må have en KÆMPE KRAMMER af os og vi ønsker dig, at der vil være mange børn der få lov at opleve, at være princesse for en dag.

 

Mange prinsesseknus fra Katja, Celine og deres forældre Simone og Henrik

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X