📣Søger: Strikke- og syklub

Vores blog

📣Søger: Strikke- og syklub

,
I Bestyrelsen
,

Min prinsesse drøm søger frivillige personer, som kunne tænke sig at hjælpe os🙏
Vi søger personer, som kan;
– Strikke ensfarvede trøjer til børn
– Sy ensfarvede bukser og trøjer til børn

SĂĽ er du medlem af en strikke- eller syklub vil vi meget gerne høre fra jer❤️ Du er ogsĂĽ hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis du som privatperson har tid, lyst og overskud til at hjĂŚlpe os med ovenstĂĽende opgaver😃

I 2020 skal vi til at lave arrangementer for livstruende syge drenge. For at kunne bygge et helt eventyr univers op til drengene mangler vi kostumer. Det er kostumer, som man ikke kan købe sig til, sü vi skal selv sy, strikke og lave dem. Drengenes univers kommer til at hedde Min indre kriger, men mere kan jeg ikke løfte sløret for, da det er en kÌmpe overraskelse til hele Danmark.

Hjælp os med at sprede budskabet, så vi kan få gang i nye og spændende eventyr🙌

Kontakt os gerne via info@minprinsessedroem.dk eller PB📲

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X