Frivillig SoMe

Vores blog

Frivillig SoMe

,
I Bestyrelsen
,

Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har erfaring med at redigere video? Så er det dig, vi har brug..
Lige nu søger vi en dygtig og engageret frivillig, der kan tage del i de daglige opgaver på kommunikationsområdet og på vores sociale medier. Du skal kunne have flere bolde i luften og kunne arbejde selvstændigt med støtte fra bestyrelsen, samt arbejde struktureret og overholde deadlines.


Dine primære opgaver:
● Producere og redigere indhold på websites
● Producere indhold til sociale medier
● Producere og redigere video
● Løse mindre grafiske opgaver
● Overvågning og analyse af sociale medier


Det er en fordel, hvis du har erfaring med at producere video og indhold til sociale medier.
Derudover skal du have interesse for sociale medier og tendenser inden for digital kommunikation. Du kan arbejde ud fra foreningens årshjul, og se og fortælle den gode historie på skrift og i billeder.
Med foreningens fokuspunkterne nærvær og intimitet, skal du kunne udbrede vores kendskab, så vi kan give mange flere livstruet sygdomsramte børn deres helt egen drømmedag.
Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille velgørenhedsforeningen hvor vi alle arbejder ulønnet frivilligt med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om foreningens arbejde på Min prinsesse drøm eller på de sociale medier facebook & instagram
Vi har brug for dig ca. 1-2 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi sammen.


Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marion Krobath Olesen på marion@minprinsessedroem.dk eller tlf.: 23843046 inden den 5. marts 2020.

Ansøgning
Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@minprinsessedroem.dk senest d. 6. marts 2020.


Min prinsesse drøm opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X