Se min kjole..

Vores blog

Se min kjole..

,
I Bestyrelsen
,

I vores store kjole indsamling i år har vi fået så mange fine og smukke hvide kjoler ind på lager, at vi næsten har for mange hvide kjoler. Hvad gør man så?

I samarbejde med Dylon skal vi til at farve nogle af vores fine kjoler, så de bliver helt unikke og får nyt liv. Vi har modtaget en stor kasse med en masse smukke farver i alle nuancer til både hånd- og maskinvask af Dylon, og med det gode sommervejr er det på tide at komme i gang med farvningen.

Men hvordan skal de nye kjoler se ud?

Da der nu er sommerferie håber vi, at du vil hjælpe os med at komme med gode ideer til farvesammensætning. Så find dine farver eller tuscher frem og tegn din egen tegning eller download en af vores prinsesse kjoler, som kan printes ud.

Når man skal farve en kjole, kan man starte med en grundfarve. Altså den samme farve til hele kjolen. Derefter kan man så “dyppe” kjolen ned i et stort bassin med farvet vand, hvor farven er mørkere end grundfarven.

Man kan også sætte elastikker på kjolen og putte kjolen i et bassin med farvet vand, så der kommer runde hvide pletter på kjolen. Man kan også “blot” farve kjolen i din yndlingsfarve. Eller man kan…. Det er kun fantasien der sætter grænser for alle de gode farve ideer, som vi kan lave med Dylons tekstilfarver. Så hvad er din ide?

På ovenstående billede kan du se alle de farver, som vi kan farve med. Dog kan lysere nuancer af farverne også bruges til din tegning.

Du kan som tidligere skrevet få hjælp af dine forældre til at printe en af vores kjoler ud og farvelægge den. Men du må også gerne lave en frihåndstegning af en prinsesse kjole efter fri fantasi. Du kan downloade prinsesse kjolerne her.

Hvis du inden d. 30. juli får lavet en eller flere tegninger af prinsesse kjoler, så kan du være med i konkurrencen om at vinde 10 stk af Dylons tekstilfarver til en værdi af 900kr.

Du skal få dine forældre eller en anden voksen til at vise os din tegning på en af de nedenstående muligheder:

  • Vise tegningen på instagram med hashtag #endagtusindminder
  • Sende os et billede af tegningen til vores facebook profil, som du finder her

Mandag d. 3. august 2020 finder vi en vinder af konkurrencen, som foregår via lodtrækning. Samtidig vil vi bruge ALLE jeres tegninger til inspirations kilder, så I er måske heldige at få designet jeres helt unikke prinsesse kjole, som forhåbentlig vil blive brugt i uge 37.

Vi glæder os meget til at se jeres smukke tegninger..

Rigtig god arbejdslyst..

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X