Kreativ frivillig søges!

Vores blog

Kreativ frivillig søges!

,
I Bestyrelsen
,

Min Drømmedag søger en kreativ sjæl, som kan formidle spændende DIY projekter til børn.

.

Vi søger en kreativ og engageret person, som selvstændigt kan udtænke gode, skøre eller eventyrlige DIY projekter og lave vejledninger, som børn op til 18 år kan følge.

.

Dine kreative projekter kan være alt fra figurer af toiletruller, skøre kastanjedyr, smuk julepynt til blomsterkranse eller noget helt femte, sjette eller syvende – kun fantasien sætter grænser – så her kan du bare give den gas og glimmer!

.

Vi forventer, at du har en vis forståelse for børneuniverset, kreative tendenser, og at du naturligvis med simple teknikker kan vise og forklare dine DIY projekter gennem enten vejledninger, billeder eller video.

.

Desuden skal du selv have adgang til de remedier, du ønsker at anvende i dine projekter – og ligeledes skal redskaberne være forholdsvis lettilgængelige at anskaffe eller finde derhjemme for vores følgere.

.

Vi forventer, at du kan være behjælpelig med 1 – 3 kreative DIY projekter inklusiv vejledning om måneden, og at du kan identificere dig med organisationens kerneværdier som hjertevarme, nærvær og forståelse.  

.

Så brænder du inde med en masse kreative DIY ideer, som du bare må dele? Så skriv en mail til os på info@minprinsessedroem.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv og dine kreative sider.

Vi ser frem til at høre fra dig! 🙂

.

Du kan se flere af vores frivillige jobs HER

Skriv en kommentar

Din email vil ikke blive offentliggjort.*

X