seneste fra

Blog

0 kommentarer

Er du skarp til digital kommunikation, stærk i sociale medier og har erfaring med at redigere video? Så er det dig, vi har brug..
Lige nu søger vi en dygtig og engageret frivillig, der kan tage del i de daglige opgaver på kommunikationsområdet og på vores sociale medier. Du skal kunne have flere bolde i luften og kunne arbejde selvstændigt med støtte fra bestyrelsen, samt arbejde struktureret og overholde deadlines.


Dine primære opgaver:
● Producere og redigere indhold på websites
● Producere indhold til sociale medier
● Producere og redigere video
● Løse mindre grafiske opgaver
● Overvågning og analyse af sociale medier


Det er en fordel, hvis du har erfaring med at producere video og indhold til sociale medier.
Derudover skal du have interesse for sociale medier og tendenser inden for digital kommunikation. Du kan arbejde ud fra foreningens årshjul, og se og fortælle den gode historie på skrift og i billeder.
Med foreningens fokuspunkterne nærvær og intimitet, skal du kunne udbrede vores kendskab, så vi kan give mange flere livstruet sygdomsramte børn deres helt egen drømmedag.
Hos os får du praktisk erfaring og faglig udvikling i en lille velgørenhedsforeningen hvor vi alle arbejder ulønnet frivilligt med mange muligheder og udfordringer. Du kan læse mere om foreningens arbejde på Min prinsesse drøm eller på de sociale medier facebook & instagram
Vi har brug for dig ca. 1-2 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi sammen.


Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marion Krobath Olesen på marion@minprinsessedroem.dk eller tlf.: 23843046 inden den 5. marts 2020.

Ansøgning
Send en ansøgning med CV og eksamenspapirer til info@minprinsessedroem.dk senest d. 6. marts 2020.


Min prinsesse drøm opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

2 kommentarer

Sidste års kjole indsamling var en succes, derfor samler vi igen i år ind til vores arrangementer. Som noget nyt samler vi også ind til Min indre kriger, som er et heldags arrangement for drenge i alderen 1-18 år med livstruende sygdomme.

1 kommentarer

Ambassadør Katrine var i foråret til danseundervisning hos vores anden ambassadør Rikke. Rikke er ejer af dansestudiet Beyou i Aalborg og er derud over ungdoms coach og udøver danseterapi. Hun har utrolig mange års danseerfaring både som udøvende danser såvel som underviser.

0 kommentarer

Amanda var prinsesse på Hindsgavl slot 2019 og er efterfølgende blevet ambassadør for Min prinsesse drøm. Genert og skræmt trådte du ind i et univers, som var meget ukendt. Pludselig var magien tydelig at mærke og dine øjne strålede som solen. Udover alt dette, så gik hemmeligheden i opfyldelse! Far kom i en kjole og fik læbestift på!

0 kommentarer

Når 17-årige Sascha Harkjær kigger gennem linsen på hendes kamera glemmer hun alt om hendes synshandicap og den daglige kamp mod kræften. For igennem linsen begynder Sashas drømme verden og ved gud hvor er den smuk!!

0 kommentarer

Maja var prinsesse på Voergaard slot uge 37 2017. Maja var på dette tidspunkt stadig i behandling, og var derfor svækket.  Men så måtte hun blot op i favnen på Bestyrelsesmedlem Mads, så han kunne løbe op og ned af trapperne med hende.

0 kommentarer

Sascha var prinsesse på Næsbyholm Slot i 2017 og blev efterfølgende ambassadør for Min prinsesse drøm. Hvis du synes, du har set Sascha før, så er det nok korrekt. Sascha har været modtager af diverse donationer til Børnecancerfonden, samt været på TV i forbindelse med hjernetumor program. 

Show More Posts
X