FAQ – De mest stillede spørgsmål

 • Hvordan tilmelder jeg mit barn til Min prinsesse drøm? – Du skal følge ansøgningsprocessen via dette link:
https://minprinsessedroem.dk/ansogning/
 
 • Hvorfor er det kun til piger? – I 2020 åbner vi op for vores helt nye univers for drenge via Min indre kriger. Du kan altid blive informeret omkring hvad og hvornår, ved at følge os på de sociale medier eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 • Hvordan kan jeg støtte Min prinsesse drøm? – Du kan støtte Min prinsesse drøm på flere måder. Hvad enten du vil støtte som privat eller som virksomhed, kan du se nogle af mulighederne her:
https://minprinsessedroem.dk/stoet-os/
 
 • Hvordan bliver jeg frivillig? – Send en mail til marion@minprinsessedroem.dk, hvor du beskriver hvem du er og hvorfor du gerne vil være frivillig. Bemærk at vi trækker børneattester på vores frivillige.
 • Træk dit bidrag fra i skat – Hvis du har oplyser dit CPR nummer til Min prinsesse drøm i forbindelse med en donation, sørger vi for, at alle dine fradragsberettigede donationer bliver opgivet til SKAT i januar måned. Vi indberetter bidrag hvert år i januar, og indberetningen foregår helt automatisk, hvis vi har dit cpr-nummer. Hvis du har doneret uden at oplyse dit CPR nummer, kan du oplyse detvia mail: marion@minprinsessedroem.dk.  Oplyser du ikke dit cpr-nummer, kan vi ikke indberette dine bidrag, og du mister dermed fradragsmuligheden. For at få fradrag for en donation via MobilePay app, skal du følge nedenstående guide, som viser dig hvordan, du kan få fradrag for en donation givet via MobilePay.

For at indberette donationen, skal vi bruge følgende detaljer: beløb, transaktionsnummer og dato for donationen samt dit navn, adresse og cpr-nummer.

 • Åben din MobilePay app
 • Tryk på ”Aktiviteter” øverst i højre hjørne
 • Tryk på den pågældende donation
 • Tryk på ”transaktionsoplysninger” nederst på skærmen
 • Tag en screenshot. Her fremgår både beløb, transaktionsnummer (ID) og dato
 • Send billedet til marion@minprinsessedroem.dk og skriv dit navn og din adresse i e-mailen, samt at du ønsker fradrag for donationen
 • Send derefter dit cpr-nummer via sms til 23843046. Send ikke cpr-nummeret med i e-mailen af sikkerhedsmæssige årsager.

 

 • Hvad får jeg for mit medlemskab? – Først og fremmest er du med til at støtte vores fremtidige arbejde med Min prinsesse drøm. Derud over vil du modtage nyhedsbreve, max 1 om måneden, med eksklusive historier og tilbud fra foreningen.

 

 • Hvordan kommer jeg ud af mit medlemskab? – Dit medlemskab bliver ikke automatisk fornyet, så efter et år, er du ude af dit medlemskab. Hvis du ønsker at komme ud af medlemskabet før, bedes du sende en mail til marion@minprinsessedroem.dk.

 

X