Vores Arbejde

Vores arbejde

Når man som barn bliver alvorligt syg bliver tid til leg, drømme og eventyr erstattet af læger, hospitaler, medicin og angst. Man er ikke længere ”Cecilie, Anna, Frida, Caroline eller Maja”. Man er en diagnose og alt er pludseligt forandret. Men for en enkelt dag kan piger med livstruende sygdomme nu få lov at opleve et frirum og udleve en prinsessedrøm.

Stifter Marion Krobath Olesen tog i 2016 beslutningen om at gøre en forskel for piger der oplever at blive alvorligt syge. ”Det går ud på at give pigerne en oplevelse, de aldrig nogensinde glemmer. Det med at skabe nogle minder, der kan give så meget energi og så meget god karma og så meget hjertevarme, det er…. Det er fantastisk. Det kan ikke beskrives” Marion satte det hele i værk, fordi hun selv har oplevet, at kræften kom helt tæt på hendes familie. ”Det var den her følelse af at være komplet magtesløs, fordi man står over for en anden person, der ligger i en seng, og du kan ikke gøre noget”.

I Min Prinsesse Drøm, gør vi derfor noget. En gang om året arrangerer vi et eventyr af en dag. Pigerne inviteres til et overdådigt photoshoot på et rigtigt slot med puffede prinsessekjoler, skøn make-up og hår-styling udført af professionelle fotografer, make-up artister samt skønne frivillige der er med til at gøre dagen helt uforglemmelig. Alle medvirkende donorer deres tid og lønnes i den glæde det giver, at gøre noget uforglemmeligt for andre.

“En dag hvor sygdommen kom i baggrunden og glæden ved kjoler, dans og sminke blev taget frem. Det er en dag, jeg aldrig vil glemme” – Prinsesse Fillippa

 

Vores vision

”At skabe tilbagevendende unikke oplevelser og skønne minder for piger med livstruende sygdomme, samt deres familier.”

Vi gør dette igennem en eventyrdag hvor piger oplever at fokus samles om det positive og at sygdommen træder i baggrunden. Vi giver pigerne mulighed for at få et prinsesselook, få taget smukke billeder men vigtigst af alt, giver vi dem et frirum til at være dem de er, uden en diagnose.

 

Vores mission

Min prinsesse drøm giver piger med livstruende sygdomme samt deres familier, et tiltrængt afbræk fra en hverdag, hvor der kan være langt imellem smil og glæde, med ønsket om at skabe lidt lys i mørket.

 

X